Økologi og bæredygtighed er nøgleord for os

Helt grundlæggende bygger økologi på en tankegang om bæredygtighed, hvor al arbejde og produktion med muld, vand, luft og liv foregår på en hensynsfuld måde. Økologi er for os en helhedstænkning, hvor vi forsøger at holde naturen i balance.

Hos Pods of Beans har bæredygtighed og økologi en meget stor betydning. Allan blev uddannet som økologisk landmand i 1998, vi boet på økologiske og biodynamiske gårde. Det er vigtigt for os, at vi forstår hvor vores mad kommer fra.

Vi støtter op om principperne inden for økologisk landbrug, bæredygtighed og miljøvenlighed. At have en positiv indvirkning på naturen og sikre os, at produktionen foregår under optimale forhold for bønderne er vigtigt for os.

Det er essentielt for os, at vi passer godt på vores jord og dens ressourcer og hele tiden har fokus på, hvordan vi kan være med til at give noget tilbage til jorden. Det er også derfor, at vi arbejder ud fra vugge til vugge-konceptet med henblik på at blive certificeret en dag.

Vi er stolte af vores naturlige produkter

Vores kærlighed til kakao og passion samt holistiske tilgang har ført os til små økologiske gårde. Vi ønsker at opbygge bæredygtige partnerskaber, hvor vi er enige om samt en del af alle trin i processen. Vi er nemlig altid opmærksomme på, hvordan de forskellige led hænger sammen samt, hvordan produkterne kommer til verden.

Da alle vores produkter er økomærket, kræver det, at vi har styr på hele produktets rejse. Processen skal være til gavn for både mennesker, miljøet samt for jordens ressourcer. Den tanke tiltaler os, da vi ønsker at skade jorden mindst mulig.

Det er derudover vigtigt for os, at der er gennemsigtighed i forhold til både dyrkningen, fremstillingen og markedsføringen.

De små økologiske landbrug, vi samarbejder med, er vores dygtige partnere. Derfor betaler vi rimelige priser, så vi kan støtte og inspirere dem til at fortsætte deres gode arbejde, hvor de ikke anvender pesticider og kemikalier.

Miljøvenlig indpakning

Alle dem vi samarbejder med, når det kommer til vores indpakning, skaber produkter med omtanke for miljøet.

Vi har fundet samarbejdspartnere, der kan trykke vores etiketter på den mest miljøvenlige måde, der i dag findes på markedet.

Vi tænker over alt, hvad vi gør

Alle vores produkter fremstilles på en økologisk gård – Ventegodt Gård. Her er bæredygtighed og miljøvenlighed i højsædet.

Vi genbruger alt, hvad vi overhovedet kan og tænker over, hvordan vi kan genbruge ting. Vi ønsker ikke at bidrage til skabelsen af affald, da vi går ind for tanken om ”No Waste”. Det betyder blandt andet, at vi undgår madspild under produktionen ved altid at bruge det hele.

Vi genbruger alle materialer såsom papkasser, kartoner og emballage m.v. til genpakning af vores produkter.

Vi får eksempelvis også vores agave i store 25 liters dunke, som vi benytter til noget andet i virksomheden eller giver til den økologiske gård, når de er tomme.

Hos Pods of Beans prøver vi at indtænke, hvordan affald kan genbruges i alle trin i vores virksomhed. Hvis det ikke er muligt, afleveres det på en forsvarlig måde. Vi er en virksomhed, der hele tiden arbejder på at forbedre os. Derfor holder vi os konstant opdateret vedrørende nye tiltag, der er til gavn for miljøet.