Om Pods of Beans

Velkommen til Pods of Beans – en drøm af et dansk holistisk kakaounivers!

Vi er et australsk-dansk familieforetagende bestående af Allan og Karoline. Allan er både uddannet kok og økologisk landmand. Vi har begge to altid været dybt interesseret i, hvor vores fødevarer kom fra, og hvordan de blev fremstillet.

Vores drøm om at skabe noget sammen, lidenskaben for bæredygtig økologisk mad og en stor kærlighed til chokolade, er baggrunden for skabelsen af Pods of Beans. Vores store passion er at producere chokolade, som du kan spise med god samvittighed.

Det hele startede med, at vi boede i Australien, hvor vi lærte kakaobønnen at kende. I vores søgen efter viden om kakaobønner fandt vi frem til den eksklusive ”Criollo” kakaobønne, der er kendt for dens udsøgte smag og fineste kvalitet.

Vores ambitioner hos Pods of Beans er at udbrede viden om kakaobønnens egenskaber og oprindelse. Vi har valgt at støtte små økologiske landbrug i Ecuador og Den Dominikanske Republik. Derfor kommer alle de kakaobønner, vi bruger i fremstillingen af vores produkter, fra disse lande.

Målet for Pods of Beans er at skabe rå, økologiske og udsøgte chokoladeprodukter. Vi fremstiller Raw food-produkter, der har en høj næringsværdi. Hvert eneste produkt bliver omhyggeligt produceret i hånden i små partier ved max. 40 grader. Chokoladeprodukter fra Pods of Beans er 100 % veganske, gluten- og laktosefri samt uden palmeolie og kommer i biologisk nedbrydelige eller genanvendelige materialer.

Fremstillingen af vores produkter foregår i Danmark på Ventegodtgård i Lille Skensved mellem Køge og Roskilde.
Kort sagt – luksusbrandet Pods of Beans er et kakaounivers, der laver unikke Raw food-produkter til dig, der ønsker en holistisk tilgang gennem hele processen fra kakaobønne til slutproduktet.