Om Pods of Beans

Mød Pods of Beans Karoline og Allan Werner en familievirksomhed

Vi har sammen skabt en drøm af et kakaounivers. Det startet med vores kærlighed til kakaobønnen og det at producere økologisk og holistisk raw food med næring til dig.

Vi fremstiller en økologisk kakao drink til varm og kold kakao, chokolade og den lækkerset raw økologiske smørbare chokolade. Den kommer i 4 forskellige smags varianter klassisk chokolade, mynte, appelsin og lakrids.

For os handler alt det her om den fantastiske smag og sundheden i produktet.
Vi har altid haft stor kærlighed til chokolade og en stor lidenskab for at støtte bæredygtigt, økologisk.

Vi har en cafe i Ny kongens gade 14. Da det længde har været en af vores store drømme at skabe et kakaounivers ,hvor folk kan komme og opleve kakaoen på en ny måde.

Vores ambitioner hos Pods of Beans er at udbrede viden om kakaobønnens egenskaber og oprindelse. Vi har valgt at støtte små økologiske landbrug fra primær i Ecuador og Den Dominikanske Republik. Derfor kommer alle de kakaobønner, vi bruger i fremstillingen af vores produkter, fra disse lande.

Målet for Pods of Beans er at skabe rå, økologiske og udsøgte chokoladeprodukter. Vi fremstiller Raw food-produkter, der har en høj næringsværdi. Hvert eneste produkt bliver omhyggeligt produceret i hånden i små partier ved max. 40 grader. Chokoladeprodukter fra Pods of Beans er 100 % veganske, gluten- og laktosefri samt uden palmeolie og kommer i biologisk nedbrydelige eller genanvendelige materialer.

Fremstillingen af vores produkter foregår i Danmark i Ny Kongensgade 14 kld tv ,København K.
Kort sagt – luksusbrandet Pods of Beans er et kakaounivers, der laver unikke Raw food-produkter til dig, der ønsker en holistisk tilgang gennem hele processen fra kakaobønne til slutproduktet.