En familievirksomhed – Mød Karoline og Allan Werner

Vi har sammen skabt en drøm af et kakaounivers. Det startet med vores kærlighed til kakaobønnen og det at producere økologisk og holistisk raw food.

Vi fremstiller en økologisk kakao drink til varm og kold kakao, chokolade og den lækreste raw økologiske smørbare chokolade. Den smørbare chokolade kommer i 4 forskellige smags varianter: klassisk chokolade, mynte, appelsin og lakrids.

For os handler alt det her om den fantastiske smag og sundheden i produktet. Vi har altid haft stor kærlighed til chokolade og en stor lidenskab for at støtte bæredygtige og økologiske produktioner.

Vi har nu åbnet en cáfe i Ny Kongensgade 14, da det længe har været en af vores store drømme at skabe et kakaounivers, hvor folk kan komme og opleve kakaoen på en ny måde.

Kakao fra små økologiske landbrug

Vores ambitioner hos Pods of Beans er at udbrede viden om kakaobønnens egenskaber og oprindelse. Vi har valgt at støtte små økologiske landbrug, primært Ecuador og Den Dominikanske Republik. Derfor kommer alle de kakaobønner, vi bruger i fremstillingen af vores produkter, fra disse lande. Du kan læse mere om kakaofremstilling her.

Målet for Pods of Beans er at skabe rå, økologiske og udsøgte chokoladeprodukter. Hvert eneste produkt bliver omhyggeligt produceret i hånden i små partier ved max. 40 grader. Chokoladeprodukter fra Pods of Beans er 100% veganske, gluten- og laktosefri samt uden palmeolie og kommer i biologisk nedbrydelige eller genanvendelige materialer.

Fremstillingen af vores produkter foregår i Danmark i Ny Kongensgade 14 kld tv, København K.

Kort sagt – luksusbrandet Pods of Beans er et kakaounivers, der laver unikke raw food-produkter til dig, der ønsker en holistisk tilgang gennem hele processen fra kakaobønne til slutproduktet.